,

Kuljetus Tuuri Ralli 09.06.2018

Janne Katajan sanoin, koimme kilpailuviikonvaihteena vieraanvaraisuutta Lapinjärvellä majoituksen, saunan, sekä aamiaisen myötä. Isot kiitokset tästä kuuluu majoitusvastaavalle Arja Pekkariselle.

Kesäkauden avausta olimme jo tovin odottaneet ja hienoja teitä päästiin Kouvolan ympäristössä koluamaan. Kilpailu eteni virheittä, yhtä läheltäpiti -tilannetta lukuunottamatta. Onneksemme tien leveys riitti tälläkertaa.

Luokkamme on kärsinyt jo pitkään osanottajapulasta ja tälläkinkertaa lähtöviivalle ilmaantui vain seitsemän autokuntaa.

Tekniikkamurheet, sekä kärkimiesten sekuntikamppailusta ulos lipsauttanut Riku Rantasalo, myötävaikuttivat sijoitukseemme nousujohteisesti. Luokkasijoituksemme oli lopulta neljäs. Hiukan agressiivisemmalla ajolla olisi ollut mahdollisuus haastaa myös kilpailussa kolmanneksi sijoittautunutta Jukka Tanttua, joka taisteli viimeisillä erikoiskokeilla ongelmia vastaan. Ajaminen maistui ja tuntui välillä oikein hyvältäkin, tästä huolimatta aikaerot kasvoivat jälleen suuriksi kärkimiehiin nähden. Periksi ei anneta ja seuraavaa osakilpailua odotellaan jo, kuin kuuta nousevaa.

Onnittelemme kuitenkin seurakaveria Janne Luhtasta, sekä Jouni Lainetta ylivoimaisesta luokkavoitosta.

Huoltomiehille iso kiitos viikonvaihteen työpanoksesta (Jokke Karvonen & Chrisu Eklund).

t. Petri

 

0 kommenttia

Kommentoi

Liity keskusteluun !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.