,

Oili Jalonen Ralli 25.08.2018

Turun Moottoriseura ry. toimi kilpailun isäntänä, kun rallisarjan neljäs osakilpailu kaasuteltiin Laitilassa.

Kompakti kilpailureitti (155 /62km) ei jostain syystä jaksanut kiinnostaa suurta harrastajakuntaa, sillä kilpailuun starttasi vain vajaat kahdeksankymmentä autoa.

Tämä luonnollisesti oli järjestäjälle suuri pettymys, sillä valmiudet oli vastaanottaa suurempaakin osanottajamäärää.

Kilpailu oli osaltamme odotetun kaltainen. Kärki karkasi omille teilleen muiden jäädessä mittelöimään himmeimmistä sijoituksista.

Oma tekemisemme oli hyvää ja ajaminen maistui. N -ryhmän kalustolla lähtökohdat ovat vain mitkä ovat, mutta ne harvat onnistumiset vasta autuaaksi tekevätkin 🙂

Runsaslukuinen yleisö pääsi todistamaan seurakaveri Janne Luhtasen helpohkoa luokkavoittoa, kun hyvänä kirittäjänä esiintyvä Riku Rantasalo joutui tekniikkamurheiden myötä jättämään leikin kesken jo heti alkumetreillä.

Valmistautuminen sarjan viimeiseen osakilpailuun tapahtuu Maxell -rallin myötä. Vain viikkoa aiemmin ajettava kilpailu toimii hyvänä harjoitteena perstuntuman ja kilometrienkin muodossa.

Maxell -ralli, sekä Jari-Pekka ralli jäävät Urpolta väliin ulkomaan lomamatkan myötä ja kyseisissä kilpailuissa tuuraavat vähintääkin yhtä lupsakkaat herrasmiehet 🙂

Onnittelut kaikille kilpailussa menestyneille!

 

t. Petri

0 kommenttia

Kommentoi

Liity keskusteluun !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.