,

Jari-Pekka Ralli, Heinola 25.8.2012

Ensialkuun haluamme jälleen kiittää majoitusisäntää Topia yösijasta, sekä hyvistä löylyn antimista. Saunan jälkeiset virvokkeet auttoivat matkaseuruettamme höyhensaarille 😀

Kilpailupäivän aamuna saavuimme raviradalle, jossa sijaitsi kilpailu – ja kuljetuskaluston purku. Tässävaiheessa kävi ilmi, että kartturilta uupui Hans – niskatuki matkasta.

Kiitokset kilpailukeskuksen piha-alueella toimineelle myyntiedustajalle (HM – Osatuonti), jolta saimme lainaksi Hanssin katsastuksen ajaksi. Samaan aikaan oli Hangosta lähdetty tuomaan unohdettua ajovarustetta, joka ehti ”kreivin aikaan” määränpäähän.

Kilpailu startattiin Heinolan torilta lähtökorokkeelta ja väkeä oli paikalla poikkeuksellisen paljon. Mahtoikohan osasyynä olla Ari Vatasen (Vip – auto), Sami Sarjulan ja Max Vatasen edustus?

Kilpailun keskitetty huolto-alue sijaitsi Hartolassa Neste Jari-Pekan piha-alueella, jossa käytiin kahteen otteeseen ek 2 ja ek 4 jälkeen.

Erikoiskoe kahden jälkeiselle tauolle tultaessa kävi selväksi välitetyn laatikon merkitys kyseisessä luokassa. Vakiolaatikon kanssa tulemme olemaan vastaantulijoina kauden viimeisissä kilpailuissa 🙁 Kun välitetyn laatikon huoltamiseen vaadittava rahoitus on kasassa, pistetään toimenpide alulle. Ensikaudelle uusi noste ja uudet tulostavoitteet.

Tauon jälkeen joutui hieman odottelemaan ek 3:sen lähtöä, sillä kilpailijaparin ulosajo vaati lääkintähenkilöstön läsnäoloa (lanssitauko). Samaisella erikoiskokeella ajoin itsekin ulos, mutta
onneksemme oja oli matala ja metsäkangas takana oli jokseenkin tasamaata (ilman kantoja). Aikaa tuhraantui kymmenisen sekuntia ja matka jatkui.

Vauhti hiukan parani osaltani loppuakohden ja pystyin nousemaan 20 sekunnin takaa-ajoasemasta kaksi pykälää ylöspäin. Lopputuloksissa olimme luokkamme kuudensia ja tämä oli parasta mitä tällä yhdistelmällä pystyi saavuttamaan. Autokunta oli tyytyväinen lopputulokseen 🙂

Kilpailun seremoniaalinen maali oli Heinolan torilla, josta jatkoimme vielä siirtymänä raviradalle sijaitsevalle maali AT:lle. Park ferme:n purun jälkeen päästiin lastaamaan auto ja paluumatka saattoi osaltamme alkaa.

Muutama kuva huolto-alueelta Jarmon ikuistamana
(Ari Vatasen nimmarit olivat kysyttyjä).

0 kommenttia

Kommentoi

Liity keskusteluun !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.