,

Teijo Talot Ralli 26.2.2011

Kuvaaja: Sliippikuva.net

Ulosajo päätti matkantekomme sarjan avauskilpailussa.

Auto toimi kilpailupäivän aikana moitteettomasti ja yllätys oli itsellemme se, että vauhtimme oli luokkamme kahdeksanneksi parasta. Avauserikoiskoe meni jopa pykälää paremmin.

Viimeiselle erikoiskokeelle lähtiessämme ( 14,6 km) oli seitsemänteen sijaan kirimistä vain 5,6 sekuntia. Kaikki oli siis omissa käsissämme ja tuota sijoitusta tietysti lähdimme tavoittelemaankin.

Matkanteko erikoiskokeella päättyi kuitenkin ennen kuin se edes oli kunnolla päässyt alkamaankaan. Lähdöstä noin kahden kilometrin kohdalla, oli talon taakse oikealle kaartuva mutka, joka koitui matkamme päätepysäkiksi (oma paikka). Itse paikkana alue ei ollut kummoinenkaan, auto vaan lähti urista ja tämänjälkeen oltiin matkustajan roolissa. Äimistyneinä totesimme, että ei helvetissä, miten tämä oli mahdollista ja kömmittiin autosta ulos. Äijille ei käynyt onneksi kuinkaan ja autokin säästyi pientä peltinirhaumaa lukuunottamatta ehjänä.

Erikoiskokeen hoidosta vastaaville esitämme kiitoksen vielä näin jälkeenpäin, saatuamme hinausapua kilpurin saattamiseksi takaisin tielle.

Kilpailun järjestäjä oli onnistunut luomaan tiiviin ja toimivan kisapaletin. Näitä ehdottomasti lisää!

Kilpailupäivän huoltovastaavana Toni Oksanen, joka ehti räpsimään myös muutaman varikkokuvankin.

0 kommenttia

Kommentoi

Liity keskusteluun !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.