,

Carsport Rallisprint 20.2.2011

Pilvipoutainen ja lähes kesäinen kelikään (-14 astetta) ei saanut jalkeille kuin 50 kuljettajaa.

Huolimatta vähäisestä osanottajamäärästä, tapahtumia riitti koko radan osuudella. Ainoastaan kerran oli pidempi tauko, kun Mika Lemmetin Starlettia raivattiin pois tieltä yleisöpaikassa suoritetussa kaadossa.

Yleisöä oli tasaisesti reitin varrella ja varsinkin yleisöpaikassa, missä yleisö pääsi seuraamaan kuljettajien edesottamuksia nypyn ylityksessä. Muutama kuljettaja esittikin ylipitkän hypyn, jonka seurauksena BMW: stä hajosi vaihdelaatikko ja Starletista taipui rengas.

Omaa parastani lähdin suorittamaan, sillä olihan pohjina nyt nuo edeltävänä päivänä ajetut sprintin kilometrit (6,4 km).

Ensimmäisen kierroksen aika ei ollut hyvä eikä niin huonokaan, sillä neljä kuljettajaa mahtui luokassani 3,8 sekunnin sisään (sijat 7 – 10).

Toiselle kierrokselle sain ladattua itseni hyvään vireeseen ja virheetön ajosuoritus toi aikaparannusta 3,23 sekuntia. Mahdollisuudet parempaankin olivat olemassa, mutta edeltävän auton ulosajo ja siirtotoimet maalipään ysikymppiristeyksessä (ahdas) maksoivat aikaa. Lopullinen sijoitus luokassa 9:s.

Arvokkaita kilometrejä kuitenkin taas allesaatuna ja hivenen hampaankoloonkin jääneenä. Katse on kuitenkin suunnattu jo ensi viikonlopun kilpailuun (Teijo Talot -ralli).

0 kommenttia

Kommentoi

Liity keskusteluun !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.