,

Fenno Ralli 24.-25.09.2021

Kilpailukautemme päättyi Hämeen Moottoriseura ry:n järjestämään Fenno- ralliin.Kilpailualueina toimivat Ikaalinen, Parkano, sekä Kihniö. Kilpailussa ajettiin 7 erikoiskoetta, joiden yhteispituus oli noin 92 kilometriä.

Perjantai-iltana alkanut vesisade, sekä pimeänajon vähäisyys loivat kysymysmerkkejä ensimetreille.

Illan erikoiskokeet sujuivat onneksemme ongelmitta. Lisävalot olivat ensikertaa tulikasteessa ja hyvin toimivatkin 🙂 Luokkasijoitukset kolmas ja toinen olivat enemmän kuin uskalsimme toivoa.

Yötaukoa vietettiin Ikaalisen SPA hotellin alueella. Vaihtoehtoinen kerrostalomajoitus saunoineen palveli seuruettamme samalla koko viikonlopun ajan.

Lauantaina kilpailun lähtö sijaitsi Kauppakeskus Kompin pihassa Ikaalisissa.

Saderintaman väistyttyä sateet jäivät kuuroittaisiksi ja näyttäytyihän se aurinkokin aivan lopuksi. Päätöspäivää oli selkeästi mukavampaa jatkaa, kun olosuhteet paranivat huomattavasti. Runsaslukuinen yleisökin oli löytänyt tiensä reittien varsille.

Erikoiskokeet 3 – 6 etenivät osaltamme tasaisesti ja virheittä. Luokan toiseksi nopeimmat erikoiskoeajat lämmittivät mieltä.

Kilpailupäivän viimeisellä ja pisimmällä erikoiskokeella oli mittaa 26 kilometriä.

Aivan suunnitellusti ei erikoiskoe edennyt, kun laskeva aurinko hankaloitti etenemistä useampaan otteeseen. Onneksemme aikaero takanatuleviin oli riittävän suuri, joten hätää ei sinänsä ollut.

Kilpailun maalissa (Parkanon Käenkoskikeskuksessa) kuulimme sitten palkituiksi tulemisesta. Tunne oli mitä mahtavin 🙂

Huoltoporukoissa häärivät Jokke Karvonen, Chrisu Eklund, sekä Kaj Blomqvist. Kiitokset kilpailupäivän työpanoksesta ja seurasta 🙂

t. Petri

0 kommenttia

Kommentoi

Liity keskusteluun !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.