,

Jogging Team 29.11.2014

Illan isännän ja emännän näkövinkkelistä katsottuna iltama oli oikeinkin onnistunut, kun tiimin jäsenet puolisoineen, sekä yhteistyökumppanit istutettiin samaan ruokapöytään kauden päätteeksi.

Ruokailun ja saunan lisäksi tilaisuuden ohjelmanumeroina oli mm. tietovisakilpailut, sekä arpajaiset. Joulupukkikin oli löytänyt kiltit varhaisnuoret tilaisuuden syövereistä 🙂 Liveorkesteri vastasi niin jouluisesta, kuin hiukan arkisemmastakin musiikista. Loppuillan karaokemahdollisuutta käyttivätkin hyväkseen muutamat uskallikot.

Tilaisuutta kunnioitti läsnäolollaan Lohjan Autotalo Oy:n toimitusjohtaja Jorma Mattinen, joka ilmoitti yhteistyön jatkuvan myös kaudella 2015.

Rallin Suomen Juniorimestaruussarjan kiertäminen on taas kauden ensisijaisena tavoitteena. Autokunnan lähtökohtana on saavuttaa tasaisemmat kilpailusuoritukset, jotka sarjan lopputuloksissa näkyvät sitten positiivisella tavalla, toivottavasti. Kyläkisoista haetaan kauden aikana vauhtia ja varmuutta silmälläpitäen pääartikkelia.

Uusia yhteistyökumppaneitakin olemme saaneet ja kautta 2015 vauhdittavat (olemassaolevien lisäksi) seuraavat tukijat: Moto – Alm Oy (Perniö), sekä Taxi Bjarne Lindqvist (Raasepori).

Kuvataltioinnista vastasi kummityttö Johanna Kemppainen, kiitos.

 

T: Petri

1 kommentti
  1. Janne says:

    Illan päätähti eli isäntä johti juhlia yhtä punaisiin puettuna kun lahjoja jakava joulupukki,porukalle oli järjestetty ohjelmaa jotka olivat ilmeisen onnistuneet. Hienoa että juhlaväki viihtyi.

    Vastaa

Kommentoi

Liity keskusteluun !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.