,

AT -Tuote Ralli 08.11.2014

Kilpailukautemme päättyi Keravalla AT -tuoterallin merkeissä.

Haasteelliset erikoiskokeet yhdistettynä pimeänajoon loivat hiukan jännitettä ennen kilpailun starttia.

Katsastus suoritettiin Autosalvan tiloissa puhtain paperein ja hallista ulos päästyämme, olimme kuin varkain jo odottamassa lähtövuoroa siirtymätaipaleelle.

Avauserikoiskokeen lähtöharjoituksia teimme kahdesti, sillä ensimmäisellä yrittämällä jämähdimme mahastamme kiinni lähtökuoppaan 🙂 Avauserikoiskoe osoitti myös sen, että lisävalot joutaa vaihtoon ennen ensikauden Trophy -sarjan avausta. Oma näkeminenkään ei ollut parhainta mahdollista ja ajanvaraus silmälääkäriin olisi enemmän kuin paikallaan. Tämä on näitä iän tuomia haittapuolia 🙁

Ajo oli osaltani varovaista ja jarrupoljinta tuli paineltua liiankin tiiviiseen tahtiin. Pimeänkisa osoitti ainakin sen, mihin seuraavaksi pureudutaan.

Reilut kolmekymmentä autokuntaa (nrot: 80-113) käännytettiin vaihtoehtoreittiä myöten kilpailukeskukseen. Erikoiskokeella kolme sattuneessa haaverissa oli toimitsija jäänyt kilpa-auton töytäisemäksi ja erikoiskoe katsottiin parhaaksi pistää poikki. Nopea ensiapu on ensiarvoisen tärkeää ja mielestäni päätös oli aivan oikea, vaikka hiukan eripuraakin oli kuultavissa.

Huoltomiehinä häärivät Juha ”Moppi” Saastamoinen, sekä Urpo Ikonen.

Muutama heikohko kuva taskupokkarilla otettuna Autosalvan sisätiloista, sekä piha-alueelta.

 

T: Petri

0 kommenttia

Kommentoi

Liity keskusteluun !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.