,

Tietosuoja Ralli 09.08.2014

Trophy -sarja palasi tauolta Lahden ympäristössä ajetuilla erikoiskokeilla.

Haasteelliset ja vaativat tiestöt rokottivat autokuntia heti ensimmäisestä erikoiskokeesta alkaen. Kilpailupäivän tekniikkamurheet, sekä ulosajot antoivat uusille kuljettajapareille mahdollisuuden nousta podiumille.

Pitkäaikainen lämmin ajanjakso ilman sateita hankaloitti kuljettajien etenemistä pölyisillä erikoiskokeilla.

Pitkät siirtymät eivät monia innostaneet, vaikka puitteet muiltaosin olivatkin kunnossa.

Trophy -sarjan pistetaulukon TOP 5 kärkisijat vaihtuivat lähes täysin. Keskeytyksien myötä useammalla kuljettajalla on nyt paremmat edellytykset taistella Trophy -sarjan voitosta. Kaksi osakilpailua on vielä jäljellä ja kaikki on vielä avointa. Katsotaan mitä tuleman pitää…

Edellämainittujen seikkojen myötä oli autokuntamme lopullinen sijoitus kuudes. Niin monesti parjattu suoranopeuden puute oli verrannollinen erikoiskoeaikoihin.

Viimeisen erikoiskokeen jälkeisellä siirtymällä oli autokunnallamme hiukan vaikeuksia polttoaineen  syötön kanssa. Hiukan yskähdellen pääsimme kuitenkin kilpailun maaliin. Nyt on ongelma korjattuna ja vika löytyi Lamda-anturista.

Autokunnan osalta sarjapisteet kuitenkin korkattuna 🙂

Kiitokset huoltoväelle kilpailupäivän työpanoksesta (Tuomo Kemppainen & Chrisu Eklund). Kilpailupäivän matkaoppaana Janne Gustafsson 😉

 

T: Petri

 

1 kommentti
  1. Janne says:

    Juu kiitos teille kuuluu myös… pääsi oikein kunnolla seuraamaan teidän ajo hommia ja Tuomon ja Crisun huolto touhuja.. Rallit meni hyvin ja sijoitus oli hyvä ja kelikin suosi vaikka olikin lämmintä.. (Y) ,seuraavassa kisassa sitten uudestaan kunhan auto on huollettu ja muut tärkeät toimenpiteet suoritettu..

    Vastaa

Kommentoi

Liity keskusteluun !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.