,

Neste oil Rally Finland 31.7.-3.8.2014

Torstain perjantain välinen yö tuli vietettyä Päijälän Pirtin toimitsijapaikoituksessa yhdessä Urpo Ikosen kanssa. Nukkuminen jäi osaltamme muutamaan tuntiin, sillä samalle alueelle oli järjestetty majoitusta myös rallia seuraamaan saapuneille faneille. Yöllinen musisointi hiljeni vasta pikkutunneilla.

Aamuherätys oli viiden tienoilla ja kokoontuminen oli sovittu kello kuudeksi. Järkkäriliivit, lippikset, sekä pillin vastaanotettuamme siirryimme jaksopäällikön opastamana toimipaikallemme, joka sijaitsi lähestulkoon erikoiskokeen puolivälissä. Erikoiskoe oli nimeltään siis Päijälä ja pituutta tällä 23,38 kilometriä. Kyseinen erikoiskoe ajettiin kahteen otteeseen (EK6 /EK10) ja päivästä muodostui työntäyteinen.

Lämpö koetteli isäntiä ja toimitehtävien myötä kokopäiväinen seisoskelukin alkoi tuntua jo jaloissa. Hiukan nestehukka pääsi vaikuttamaan, kun nilkat ja kädet olivat turvoksissa päivän päätteeksi.

Jari-Matti Latvalan ajamisessa oli tekemisen meininkiä ja erikoiskokeella syntyikin pohja-aika (myöhemmin toistamiseen).

Nelivetomiehissä Jyväskylän Urheiluautoilijoita edustava Mikko Eskelinen harmitteli kohtaloaan, kun avauserikoiskokeen (Pihlajakoski 1)piikkipaikka mureni harmillisesti heti seuraavalla erikoiskokeella. Ahneen ajolinjan (kivi) seurauksena tulivat renkaan, alatukivarren, sekä raidetangon rikkoutumiset. Pojat vaihtoivat renkaan toimipaikassamme ja nilkuttivat pois erikoiskokeelta.

Muutama kuva liitteenä.

T: Petri

0 kommenttia

Kommentoi

Liity keskusteluun !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.