,

XXXIX Riihimäki -Ralli 18.01.2014 (F -Cup)

Olosuhteiden pakosta jouduttiin alkuvuoden kilpailuja siirtämään tai jopa perumaan kokonaan. Pitkälle jatkunut lämmin, sateinen ja leuto ajanjakso oli pehmittänyt tiestöt todella huonoon kuntoon. Järjestäjillä oli kuitenkin vahva usko oman kilpailun läpiviemiselle, sekä keliolosuhteiden muuttumiselle.

Näin tapahtuikin. Viikko ennen kilpailun aattoa alkoi korkeapaine vallata elintilaamme, muuttaen säätyypin pysyvästi talviseksi. Huolimatta kahdenkymmenen asteen pakkasista, olivat tiestöt edelleen lumettomia ja tulisivat olemaan myrkkyä kilpailupäivänä käytettäville piikkirenkaille.

Lohjan Urheiluautoilijat yhdessä THU-TEAM:in, sekä Hangon UA:n (Urpo Ikonen) kanssa vastasivat erikoiskoe viiden läpiviemisestä. Toimenkuvanamme oli erikoiskokeen puolivälissä sijainneen väliviestipisteen järjestyksenvalvojan tehtävät. Lämmin pukeutuminen oli päivän sana.

Erikoiskokeen nopein oli Tervakosken UA:ta edustava Joonas Kolehmainen, joka suoriutui Toyota Starletilla vajaan kympin taipaleesta (9,74km) ajassa 5:54,5. Joonas oli lopulta myös koko kilpailupäivän nopein kuljettaja, voittaen samalla F -Cupin avauskilpailun. Onnittelut näin jälkikäteen.

Kilpailupäivän antimina muutama heikohko kuvaotos. Lieneekö syy pakkasherrassa vai valokuvaajassa?

 

t. Petri

0 kommenttia

Kommentoi

Liity keskusteluun !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.