,

Yhteistyökumppanit etusijalla 21.09.2013

Yhteistyökumppaneita muistimme tänävuonna tarjoamalla illanistujaiset Mustionjoen varressa sijaitsevassa Jogging Teamissä.

Tilaisuus aloitettiin kalustoesittelyllä, minkä jälkeen siirryttiin sisätiloihin nauttimaan tapahtumapäivän menuusta.

Ruokailun jälkeen pidetyssä tietovisassa (kohdistui kuljettajaan), sekä arvauskilpailussa palkitsimme kolme parasta tietäjää. Arpajaislahjoituksia saimme paikallisilta yrittäjiltä ja voittajat olivat otettuja palkinnoistaan. Kiitämme tiimin puolesta kaikkia tahoja, jotka lahjoituksin olivat tapahtumaamme edesauttamassa.

Musiikillisesta annista vastasivat Jarmo Peltonen, sekä Anniina Cavonius. Artistit olivat huomioineet hyvin kappalevalinnoissaan ikäryhmittymät, sillä kaikille löytyi varmasti mieluisaa kuunneltavaa. Loppuillasta oli juhlaväelle tarjolla myös karaokelaulantaa, muutamat uskalikot käyttivätkin tilaisuutta hyväkseen 😉

Illan stand up -komiikasta vastasi siskonpoika Joni, joka esitti Sami Hedbergin tuotantoa. Sketsit soljuivat hienosti eteenpäin ja yleisökin sai äänijänteillensä muuta puuhaa 🙂 Mainittakoon, että Joni esiintyi liveyleisön edessä ensimmäistä kertaa. Hieno suoritus ensikertalaiselta, näitä lisää 😉

Saunaosaston lämmöt kruunasivat illan ja nesteiden nauttiminen loi punakan ilmeen useammankin kasvoille. Juhlaväen iloiset ilmeet, sekä palautteet olivat mieluisaa kuultavaa, sillä tapahtuman eteen tehty työmäärä ei mennyt hukkaan.

Kiitokset vielä kerran kaikille mukanaolleille, Teitte tapahtumasta ainutlaatuisen.

Erityiskiitokset osoitamme illan artisteille, sekä Jonille.

Tapahtumapäivän taltioinnista vastasi kummityttö Johanna Kemppainen.

Ps. Tilaisuudessa esiteltiin uudet tiimimme jäsenet, jotka astuvat kuvioihin vuodenvaihteen jälkeen. Päivitetyt kuvat löytynevät sivuilta myöhemmin…

 

Syysterveisin, Petri

3 kommenttia
  1. Marja says:

    Todella onnistuneet pippalot, KIITOS! Ja kiitos myös keittiömestarille Tiinalle makoisista herkuista!! 🙂 Oli niin paljon ohjelmaa, mukaanlukien hyvät soittajat ettei pitkästymään ainakaan kerennyt ja myös porukan mukana oli useampikin hassun hauska suunsoittaja 😉 Terveisiä vain Urpolle! 😀 Pienet nuhteet kyllä antaisin teille sponssareille, jotka mahdollisesti Petrin sivuja luette, että jatkossa olisi kohteliasta ilmoittaa myös mikäli juhliin ette pysty osallistumaan, ihan jo ruokatarjoulun vuoksi! Kivasti kuitenkin näissä juhlissa oli porukkaa mukana ja oli kiva nähdä/tutustua ensi vuonna starttaavaan uuteen tiimi porukkaan!! 🙂

    Vastaa

Kommentoi

Liity keskusteluun !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.