,

Jari – Pekka Ralli, Heinola 14.09.2013

Kilpailumatkalle lähdettiin jo perjantaina, tarkoituksenamme yöpyä Vierumäellä kilpailupäivää edeltävänä yönä. Lähtökohtaisesti hyvä ratkaisu, sillä uniaikaa sai huomattavasti enemmän ja vireystaso oli aamusta aivan toisenlainen. Talon isäntää Topia onkin taas kiittäminen, sillä perjantai-iltana saatiin porukalla nauttia puusaunan lämmöstä ja kaasugrillin käyttöoikeuden myötä nautituista herkuista.

Vaikka syksy tekeekin kovasti tuloaan, oli kilpailupäivä lämmin ja aurinkoinen. Kilpailuaamun rutiinisuoritusten jälkeen (ilmoittautuminen ja katsastus), valmistauduttiin kilpailuun perinteisesti nauttimalla nuo kuuluisat kisamakkarat.

Lähtö tapahtui viimevuotiseen tapaan Heinolan torilta, jossa yleisöäkin oli paikanpäällä ihan mukavasti. Lähtölupaa odoteltaessa oli torilla hetki aikaa vaihtaa kuulumisia ja tsemppausten saattelemana valmistauduimme kilpailupäivän suoritukseemme.

Kilpailu alkoi osaltamme vasta erikoiskoe kahdelta, sillä avauserikoiskokeella oli ihmisiä jäänyt kilpa-auton alle. Nämä ovat ikäviä asioita, joita ei pitäisi kilpailuissa esiintyä lainkaan. Tieto tapahtuneesta veti porukan hiljaiseksi.

Osaltamme pikkutiet tuntuvat paremmilta, kuin vauhdikkaat osuudet, joissa kulku ei yksinkertaisesti riitä. Vaikkakin sarjan kärki ajaa ihan omilla minuuttiluvuillaan, osataan autokunnassamme nauttia niistä pienistäkin onnistumisten hetkistä. Tässäkin kilpailussa niitä onneksi löytyi sentään muutama 🙂

Kilpailussa saavutimme luokkamme kahdeksannen sijan ja sijoitus oli ihan tyydyttävä. Trophypisteiden valossa sijoituksemme nousi yhdellä pykälällä ja tällähetkellä taulukkosijoituksemme osoittaa luokkamme viidenneksi korkeimpia pisteitä. N -ryhmän autolla ajettuna (100hv) tämänhetkinen sijoitus tuntuu epätodelliselta. Tällähetkellä olemme luokkamme ainut autokunta, joka on selviytynyt viidestä osakilpailusta läpi ilman takaiskua eli keskeytystä. Toivottavasti viimeinen osakilpailu ei tee tähän poikkeusta.

Onnittelut luokan voittajakolmikolle!

Huoltomiehille on kiitoksen sana myös paikallaan, sillä ammattimaiset otteet jatkuivat. Huoltomiehen tehtävissä mukana Juha Saastamoinen ja Jan – Kristian Eglund.

 

T: Petri

 

 

 

1 kommentti
  1. Janne says:

    Jari-Pekka rallit oli ja meni,oli kiva nähdä rallimies Heinolassakin vaikka näinkin sinut lähtö korokkeella jossa pääsin nappaamaan kuvan.Tsemppiä tuleviin ralleihin.Ja hyvää syksyn jatkoa ja Joulun odotusta.

    Vastaa

Kommentoi

Liity keskusteluun !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.