,

Karjala Turnaus 10.11.2012

Suomi – Ruotsi kamppailu sytytti Turkuhallin hurmokseen Maamme-laulusta lähtien. Loppuunmyyty halli (11820 katsojaa) todisti Suomen
3 – 1 -taisteluvoiton Ruotsista.

Turnauksen viimeinen ottelu ehti vanheta vain kolmisen minuuttia, kun Suomi siirtyi 1 – 0 johtoon. Sakari Saarinen latasi kiekon Ruotsin Gustaf Wesslaun selän taa kapteeni Mikko Koivun nappisyötöstä.

Turkuhallin rakenteiden kestävyyttä testattiin toistamiseen, kun Petteri Nummelin lämäsi toisen erän lopulla Suomen 2 – 1 johtoon Jonas Enlundin käden kautta, eikä katsomon ilonpidolle tahtonut tulla loppua.

Pekka Rinteen ilmiömäiset torjunnat viimeisessä erässä olivat vailla vertaa.

Illan toinen ylivoimamaali vapautti suomalaiset piinasta 3 – 1 johtoon, joka säilyi loppuun saakka.

Tapahtumapäivä koetteli kannattajien yleiskuntoa ja paluumatka sujuikin hiukan rauhallisimmissa merkeissä 🙂

Kiitokset matkanjärjestäjälle ja muille kanssasisarille ja -veljille. Antoisa matka kera lopputuloksen. Marja siskolle kiitokset sotamaalauksesta.