,

Jäsentenväliset Saukkolassa 30.11.2011

Kolmen seuran yhteistyöllä järjestetty jäsentenvälinen autourheilutapahtuma keräsi Saukkolan ajoharjoitteluradalle lähes kolmisenkymmentä kuljettajaa, mikä oli todella hieno saavutus. Kuljettajista mukana mm. Jaro Kinnunen (RDT) ajokkinaan Honda Civic Type-R. Vetäjät olivat jakaneet tapahtumapäivän askareet seuraavanlaisesti: Ilmoittautuminen /TapUA, katsastus /EspUA, lähtö/maalilippu /LohUA.

Kilpailu vietiin läpi nopealla temmolla ja suuremmilta viivästyksiltäkin vältyttiin. Rata oli moninpaikoin vetelässä kunnossa ja kuljettajilta vaadittiin erityistä tarkkaavaisuutta liukkailla osuuksilla. Heinäpaalien liikuttelu kavensi välillä käytettävää rataosuutta.

Osaltani päivä oli pilalla ennenkuin se ehti edes kunnolla alkamaankaan. Valmistautuessani ensimmäiseen aika-ajosuoritukseeni ja lähtöluvan saatuani, petti sähköinen kaasupoljin. Moottori ei nostanut kierroksia ja pintakaasulla päästelin radan puolivälille, jossa otin katsojan roolin haltuuni.

Tauolla Markku Suvanto suoritti vikakoodilistauksen, jossa asia sai vahvistuksen. Markulta sain testattavaksi Golffin polkimen ja tämän myötä kilpuri heräsikin jälleen henkiin. Tässävaiheessa kun olin valmis menemään radalle, oli ajanottotoiminta jo lopetettu. Mielenrauhan sain kuitenkin, sillä auto toimi moitteettomasti ajetun kolmen harjoituskierroksen perusteella.

Toivottavasti sähköviat alkavat pikkuhiljaa asettua. Uusi poljin on asennettuna ja loppuviikosta vielä vikakoodin kuittaustarve. Tämä hoidetaan Hårsbäckissa (VW -auto).

Jäsentenväliset tulokset löytyvät Lohjan Urheiluautoilijoiden kotisivuilta:www.lohua.net

Sunnuntaisella tapahtumamatkalla oli huoltotoimenpiteitä suorittamassa Bo Gröngvist.

0 kommenttia

Kommentoi

Liity keskusteluun !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.