,

Turku Karting XXXV Rantaralli 8.10.2011

Kovin lyhykäiseksi jäi kartturitoimet, sekä tätämyöden myös itse kilpailu rantarallissa.

Sadekuurojen kastelemat erikoiskokeet olivat paikoin hyvinkin liukkaita ja tarkkana sai olla heti alkumetreistä alkaen. Kaikesta huolimatta erikoiskokeen maalipäässä sattui lapsus ja pyörähdyksen myötä tärvääntyi heti alkuunsa kallisarvoisia sekunteja.

Erikoiskoe kakkosella ei mainittavia ongelmia esiintynyt, tästä huolimatta ajat jäivät kauaksi muista.

3,7 kilometriä ennen erikoiskoe kolmosen maalia sattunut rengasrikko päätti matkantekomme tässä kilpailussa. Mihinkään ei liiemmin tunnuttu osuvan, mutta tällaista tämä motorsport välillä on. Erikoiskokeen maalissa (jonne nilkutimme) jäi tehtäväksi enää täytellä keskeytysilmoitusta ja soitella huoltomiehistölle kuulumiset. Ennenaikainen paluumatka saattoi alkaa.

Huoltovastuuta olivat jakamassa Daniela Pakarinen ja Bo Gröngvist.

0 kommenttia

Kommentoi

Liity keskusteluun !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.