,

Ovisepät Rallisprint 17.9.2011

Fiilis oli korkealla jo heti kilpailupäivän aamuna, kun yhdistelmien keulat suunnattiin kohti Korpilahtea. Tapahtuisihan tuon uuden kilpurin ensitestit näin kilpailun tuoksinassa.

Varikon sijaitessa pellolla, oli kilpailun järjestäjä ottanut vastuulleen hoitaa kilpailijoiden traileripaikoituksen samaiselle peltoalueelle mönkijöiden kera. Siirrot tapahtuivatkin nopealla temmolla, kun järjestäjän taholta oli tehtävään kiinnitettynä kolme mönkijää.

Aamun tihkuinen sadekin laantui sopivasti ennen kilpailupäivän starttia ja aurinkoisesta iltapäivästä saivat nauttia niin paikalle saapunut yleisö, kuin kilpailijatkin.

Tonin räväkänoloinen aloitus päättyi heti ensimmäisellä ajokierroksella pisteelle yksitoista, jossa Toyota pääsi valumaan pellolle kiristyvässä vasurissa. Renkaan irtoaminen vanteelta päätti matkanteon ja kuljettaja siirtyi laulukuoroon seuraamaan muiden edesottamuksia.

Omalta osaltani ensimmäinen kierros oli varovaista tunnustelua ja vaihdemissejäkin esiintyi useampaan otteeseen. Tunne oli kuitenkin sanoinkuvaamaton. Alusta ja jarrut toimivat aivan mahtavasti.

Toisen ajokierroksen otin mielestäni rauhallisemmin (välttäen vaihdemissejä) ja jarrutukset jätin nyt myöhäiselle, joten tuloskin oli selkeästi parempi kuin avauskierroksella.

Lisää kilpailuja ja kilpailukilometrejä niin uskon vilpittömästi, että tästä voi koitua vielä jotakin hyvääkin.

Kilpailupäivän taltioinnista vastasi työkaverini Bo Gröngvist. Kuvia löytynee jossakin vaiheessa jälleen tuolta galleriaosastolta. Kiitokset vielä näin jälkikäteen Bo:lle kilpailupäivän panoksesta.

0 kommenttia

Kommentoi

Liity keskusteluun !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.