,

VI Shell Piippola ralli 12.01.2019

Pyhäjoen rannalla sijaitseva Kylpyläsaari Camping toimi kilpailuviikonvaihteen majoituspaikkana. Kuuden hengen mökit, kuten meilläkin oli käytössä, olivat tasokkaita omine saunoineen. Haapaveden keskustan palvelut sijaitsivat välittömässä läheisyydessä (500m). Kohdetta voimme lämpimästi suositella. Eräs seurueeseemme kuuluva käytti tilaisuutta hyödyksi ja kävi pulahtamassa avannossakin. Lämmintä kuulemma oli 🙂

Viimevuoden lopulla kypsyi ajatus R-RalliCup:in kiertämisestä kaudella 2019. Huoltomiesten ilmaistessa halunsa jatkaa myös kaudella 2019, pidettiin asia sitten sovittuna. Ensimmäinen osakilpailu on nyt takanapäin ja lupaavalta alku ainakin osaltamme näyttää.

Ensimmäisen osakilpailun perusteella kävi selväksi ainakin se, että taso on luokassa kova ja vääntämään joutuu tosissaan, jos mielii hyville sijoituksille.

Päivätauon jälkeisillä erikoiskokeilla (4&5) jouduimme ongelmiin kypäräpuhelimiemme kanssa, sillä patterista loppui virta. Käsimerkein kuitenkin luovittiin kyseiset erikoiskokeet lävitse ja maali lopulta saavutettiin. Päivän viimeisellä erikoiskokeella oli pituutta lähes 20 kilometriä ja ratinvääntäminen nostatti jo hiukan hikeäkin pintaan 🙂 Illan päätteeksi oli kuitenkin mukava siirtyä majapaikkaan ja saunanlehterille. Hyvä sijoitus palkittiin muutamalla huurteisella.

Autokunta onnittelee luokassamme menestyneitä.

t. Petri

0 kommenttia

Kommentoi

Liity keskusteluun !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.