,

XVIII Kangasniemi Ralli 03.02.2018

Kilpailumatkalle lähdettiin perjantaina ja yöpyminen tapahtui Leppäniemen lomakartanossa Kangasniemellä.

Iltasaunan, hyvin nukutun yön, sekä aamiaisen jälkeen olimme valmiita kilpailupäivän haasteisiin.

Tavoitteena olisi parantaa viimekautista sarjataulukkosijoitusta ja toiveena olisikin suoriutua kaudesta tasaisin suorituksin. Helppoa se ei kuitenkaan tule olemaan.

Aamun ilmoittautumisen ja katsastuksen jälkeen oli kova hinku jo erikoiskokeille. Odotukset kilpailupäivän osalta olivat korkealla.

Kilpailu lähtikin hyvin osaltamme käyntiin ja saimme hyvän rytmityksen myötä ajamisen iloa omaan tekemiseemme. Taukotilanne osoitti luokan neljättä sijaa.

Huollossa käytiin läpi perusjutut ja asennettiin lisävalot, sillä niitä tarvittaisiin vielä päivän päättävillä erikoiskokeilla. Huoltomiesten kanssa nautitut kisamakkarat siivittivät autokunnan kolmelle jäljelläolevalle erikoiskokeelle.

Tauon jälkeiset erikoiskokeet tuottivatkin sitten suurta tuskaa, sillä luottoa tekemiseen ei löytynyt millään. Paras terä renkaistakin saatiin kadotettua ja puskemisen myötä ajo oli hankalaa ja epävarmaa. Vaikka yrityksen puutteesta ei voinut puhua, niin pienet virheet maksoivat liiaksi aikaa. Kotiintuomisina luokan kuudes sija, johon olemme luonnollisesti erittäin pettyneitä.

Seuraava osakilpailu ajetaan Oulussa (53. Pohjola -ralli 24.02.2018) ja helpotusta on luvassa uusien pyörien myötä.

Sarjan avauskilpailussa huoltomiehinä Jokke Karvonen, sekä Chrisu Eklund.

 

t. Petri

0 kommenttia

Kommentoi

Liity keskusteluun !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.