,

TerraWice -ralli 06.05.2017

Muutamaa kämmiä lukuunottamatta Keravan kilpailu eteni osaltamme suunnitelmien mukaan. Ensisijainen tavoite kilpailun suhteen oli hakea ajotuntumaa, sekä kaivattuja kilpailukilometrejä ennen sarjan kesäosakilpailun starttia.

Uudet Kumhot ajettiin sisään ja toimiviksi nuo osoittautuivatkin.

Erikoiskokeella kaksi oli pölystä konkreettista haittaa, kun takaa lähtenyt ja kotiteillään ajanut Vilenius saavutti noin 9 kilometrin kohdalla autokuntamme. Annettuamme ensin tietä, oli eteneminen sen jälkeen vaivalloista runsaan pölynmuodostuman vuoksi. Erikoiskokeella menetettiin aikaa siinämäärin, että viides sija jäi saavuttamatta.

Maaliin saavuttiin ehyellä ja toimivalla kalustolla, joten tästä on hyvä jatkaa kautta.

Huoltojoukoissa Jokke, Timo, sekä Chrisu.

t. Petri

0 kommenttia

Kommentoi

Liity keskusteluun !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.