,

Kemi Ralli 11.02.2017

Talvisissa olosuhteissa kaasuteltiin sarjan toinen osakilpailu Kemin ympäristössä.

Puolimetriset hanget, aurinko, sekä pakkaskeli loivat hyvät puitteet kilpailulle. Yleisöä oli kiitettävästi reitin varrella 🙂 Mutta osanottajamäärä jäi hieman alhaisemmaksi, kuin avauskilpailussa Hankasalmella.

Kilpailussa oli neljä erikoiskoetta, jotka ajettiin toistamiseen huoltotauon jälkeen. Urat heikensivät mahdollisuutta aikaparannukseen ja tekivät ajamisesta haasteellisempaa uusinnassa. Ulosajoja esiintyikin vauhdinnoston, sekä edellämainitun seikan vuoksi.

Oma suoritus oli kohtuuhyvää tekemistä. Tekniset osuudet olivat mieleiset ja herättivät autokunnassa jopa pientä mielihyvää 🙂

Maaliin saavuttuamme sijoituksemme oli luokan kolmas. Ulosajot, sekä tekniikkamurheet koettelivat muita luokkalaisiamme.

Seuraava sarjakilpailu ajetaan vasta 27.05.2017 (Kaasujalka Ralli, Aura). Sitä ennen on suunnitelmissa kuitenkin muutama täydentävä kisa.

Huoltomiehinä matkassa Bo Grönqvist, sekä Chrisu Eklund. Kiitos huoltotoimenpiteistä!