,

Maxell -ralli 24.10.2015

Kilpailukauden viimeinen rypistys tarjosi autokunnalle hiukan jännitystäkin muutamaan otteeseen.

Vaihteisto-ongelmat lisäsivät haastetta kilpailupäivään edellämainitun lisäksi.

Erikoiskokeen kolme alkupään hidasteiden jälkeen menetettiin hiukan aikaa suuntavaiston tehtyä autokunnallemme tepposet. Hiukan peruuttelua ja matka jatkui. Samaisen erikoiskokeen maalipään mutkat olivat koitua kohtaloksemme maakiven muodossa. Siirtymällä tyhjenemään alkanut rengas tipahti vanteelta huoltoalueen suuaukolle. Onneksemme siirtymäosuus oli oikein mitoitettu 🙂

Pimeänajokin toi uusia haasteita metsäneläinten toimesta. Peurat pomppivat holtittomina ajoradalla vailla päämäärää. Onneksi osumilta vältyttiin.

Viimeisillä erikoiskokeilla oli näkyvyyskin paikoin todella huonoa runsaan sumunmuodostuksen takia ja tämä näkyi myöskin erikoiskoeajoissa.

Kaikesta huolimatta maaliin selviydyttiin ja tämä oli vaikeudet huomioiden osaltamme voitettu kanta. Luokkasijoituksemme oli maalissa kuudes.

Kiitoksen sana paikallaan huoltomiehille (Tuomo Kemppainen & Krisu Eklund), jotka jaksoivat uurastaa lähes pikkutunneille asti.

Kiitoksen sana kuluu myös II -ohjaajana toimineelle Arja Pekkariselle, joka luki tiekirjaa ammattilaisen ottein.

 

Petri

2 kommenttia
 1. Arja Pekkarinen says:

  Hei !
  Oli huisin jännää olla pitkästä aikaa kartturina. Vähän hätäännyin kilpailun alku EK:lla huutelemaan liian aikaisin ysikymppisiä vasemmalle. Onneksi Petri oli ajantasalla ja sai auton pysähtymään ( tuossa vaiheessa olin… arvatkaa mitä ). Loppu kilpailu sujui paremmin. Jouduin ” harjoittelemaan” rensseleistä irrottautumista muutaman kerran. Loppukilpailussa se onnistui jo aikas hyvin. Kiitos Petrille ja tosi mukavalle ja huolehtivalle huoltoporukalle kilpailusta. Ilman teitä ( Huoltoa) oltas jääty kuin nallit kalliolle.
  T: Arja

  Vastaa
 2. Joke päällikkö says:

  Kivahan se oli seurata Johtokeskuksesta käsin teidän kilpailun edistymistä. Välillä laitettiin saattoja teidän eteen, muistaakseni ek 3. Saatot pilasivat koko päivän, varsinkin ek 3/8 ja 4, silloin joutuu kartturi kävely hommiin. Vähän tarvittiin pelastushenkilö kuntaa ja yksi kartturi vietiin lanssilla jatkotutkimuksiin Lohjan sairaalaan. Poliisia tarvittiin yhden EK:n lähdössä peräti 2 kertaa, känninen katsoja aiheutti häiriötä, toisella kertaa poliisit saivat sen kiinni ja heppu vietti yön putkassa.
  T; Kari !

  Vastaa

Kommentoi

Liity keskusteluun !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.