,

40. Mänttä 200 -ajo 24.08.2013

Puitteet olivat kilpailussa kohdallaan ja kun ilmanhaltijakin oli suosiollinen, oli kilpailupäivästä muodostumassa hieno tapahtuma.

Lähtöalueella oli runsaasti yleisöä seuraamassa kilpailun starttia ja pikkupojat olivat haltioissaan näkemästään.

Sarjatilanteen valossa on ensisijaisen tärkeää autokuntamme maaliinpääsy jäljelläolevissa kilpailuissa.

Hyväpohjaiset ja vauhdikkaat tiestöt olivat kuljettajien mieleen. Päivän edetessä kuulumisia vaihdettiin ja tsempattiin kavereita.

Vauhdikkailla ja nopeatempoisilla teillä ei vauhtimme riittänyt tälläkertaa muita vastaan, vaan lähes poikkeuksetta jäimme erikoiskokeilla puolisen minuuttia kärjestä. Auton välityksistä johtuen annamme tasoitusta myös suoranopeuksissa, joissa häviämme turkkasen paljon. Pienentien osuudet olivat nautittavia ajaa ja uudet renkaat antoivat tautisen pidon maaperään. Rohkeammin saisi vaan uskaltaa vetää 🙂

Maaliinpääsyn myötä saimme muutaman sarjapisteen lisää ja sarjataulukon kuudes sija koheni hiukan pisteiden valossa. Tämänhetkiseen sarjatilanteeseen täytyy olla tyytyväinen, sillä kaksikymmentäkuusi kuljettajaa on jo merkkauttanut itsensä sarjataulukkoon.

Huoltopaikka oli tarkoin valittuna, sillä grillituotteet ja wc olivat muutaman metrin säteellä varikkopilttuusta. Turhia askelia ei tarvinnut ottaa 🙂 Huoltotehtävissä häärivät Juha Saastamoinen sekä Joonas Karvonen. Autokunta kiittää kilpailupäivän huoltotehtävistä.

Ps. tulospalveluviestinnästä erityiskiitokset Marja -siskolle.

Historic Rally Trophyn seuraava osakilpailu kaasutellaan Heinolassa (Jari – Pekka Ralli) 14.09.2013.

 

T: Petri

1 kommentti
  1. Marja says:

    Mitäpä sitä kiittämään mieluisasta tehtävästä! 🙂
    Näissä kisoissa oli kyllä mahottomasti keskeytyksiä, milloin minkäkin syyn takia, mutta te sentään pärjäsitte hienosti maaliin asti!!
    Heinolassa sitten kaasu pohjaan! 😉

    Vastaa

Kommentoi

Liity keskusteluun !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.