,

Länsi -Uudenmaan Tankkikuljetus – Västnylands Tanktransport

Mikael Sjöblom kalustonsa viereltä.

Länsi – Uudenmaan Tankkikuljetus Oy on tiimimme pääyhteistyökumppani kaudella 2013 – 2014.

Yrittäjä vaikutti taustalla jo kuluneena vuotena toimiessaan yhteistyökumppanina. Loppukauden onnistumiset, mainonta sekä ensivuoden visiointi, sai yrittäjän ryhtymään pääyhteistyökumppaniksi.

Seuraavassa hiukan taustatietoa perheyrityksestä:

Länsi – Uudenmaan Tankkikuljetus Oy on paikallinen perheyritys, jonka omistavat Bernhard Sjöblom poikansa Mikaelin kanssa. Bernhard on
toiminut alalla jo pitkälti yli 20 vuotta.

Länsi – Uudenmaan Tankkikuljetuksen halli ja huoltotilat sijaitsevat Karjaalla, mutta toimialueena on koko Läntinen – Uusimaa. Länsi – Uudenmaan Tankkikuljetus hoitaa kaikki loka – ajot, viemäreiden avaukset sekä sadevesikaivojen tyhjennykset ammattitaidolla. Yrityksen kalustoon kuuluu tällähetkellä neljä autoa (kaksi huuhteluautoa ja kaksi imuautoa).

Länsi – Uudenmaan Tankkikuljetuksen päivystys auttaa ympäri vuorokauden vuoden kaikkina päivinä. Päivystysalue on Hangosta Karkkilaan ja kaikki siltä väliltä.

Pääyhteistyökumppanuus antaa hiukan liikkumatilaa suunniteltaessa kauden 2013 kilpailuja. Pääpaino on edelleen sarjamuotoisessa kilpailussa, unohtamatta muita lajeja.

0 kommenttia

Kommentoi

Liity keskusteluun !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.