, ,

VNB -auto Sprint 24.4.2011

Future Cup sarjan avauskilpailu nähnyt päivänvalon Raaseporissa.

Lohjan Urheiluautoilijat esiintyivät jälleen edukseen niin toimitsijatehtävissä (ratatuomareina), kuin kilpailijoidenkin ominaisuudessa.

Kesäisen lämmin sää oli houkutellut kilpailualueelle jälleen runsaasti yleisöä.

Omassa toimipaikassamme (ratatuomaripiste 6:lla) emme olleet toimettomina ja tiheä liputuskin piti verenkiertoa hyvin yllä. Asfalttireunan ulkopuolelta oikominen (asemapaikassamme) johti siihen, että toiselle kierrokselle tarvittiin tynnyri hillitsemään ilmiötä. Tämä auttoikin ja kivien tulo asfaltille loppui.

Muutama hinaustauko /uusijat pitkittivät kilpailupäivää ja ongelmitta tapahtuma olisi saatettu päätökseen puoltatuntia aikaisemmin. Huolimatta edellämainitusta järjestäjä saattoi kilpailun läpi aikataulun mukaisesti.

Yleiskilpailun voittajaksi kruunattiin Espoon Urheiluautoilijoiden Erkki Koskelo ajokkinaan Skoda Octavia WRC. Kilpailupäivän voittoaika kirjattiin lukemin 1.28,60 joka syntyi päivän jälkimmäisellä ajokierroksella.

Lohjan Urheiluautoilijoita edustava Jani Heino oli luokassaan (luokka 15) neljäs -6,75 sekuntia voittajalle hävinneenä. Seurakaveri Pentti Tiainen sijoittui ensimmäisen kierroksen ajalla oman luokkansa (luokka 12) viimeiseksi, sillä toisella yrittämällä hajosi BMW:stä vaihdelaatikko ja matka keskeytyi radan varteen.

0 kommenttia

Kommentoi

Liity keskusteluun !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.